POTROŠENO MANJE NOVCA

GRADONAČELNIK OVOG GRADA SE POHVALIO UŠTEDOM 'Umjesto kupovine novog automobila, dali smo si truda i pronašli polovni, a u funkciji ostaje i stari'

 
 Facebook Dalibor Bišćan

Gradonačelnik Hrvatske Kostajnice Dalibor Bišćan na svom je Facebook profilu objavio kako si je gradska vlast dala truda i umjesto novog, pronašla polovni automobil za potrebe gradske uprave. Tako su potrošili manje novca od poreznih obveznika, a Bišćan ističe da će u funkciji za gradske potrebe ostati i stari automobil.

'Ovaj tjedan puni pozitivnih vijesti.

Volio bih informirati svoje sugrađane da su nakon završene javne nabave, zaposlenici trenutno u kontroli polovnog automobila koji smo kupili za gradsku upravu.

Stari poslije popravka ostaje za gradske potrebe i bliže lokacije. Umjesto kupovine novog automobila, dali smo si truda i pronašli polovni automobil koji zadovoljava naše potrebe, ali i sigurnosne standarde, te vjerujemo da će nas sa pređenih 60.000 km, služiti još mnogo godina i uz mnogo putovanja osigurati još više državnih sredstava za sufinanciranje projekata u Hrvatskoj Kostajnici', napisao je gradonačelnik Bišćan u objavi na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:07