BIVŠI VOĐA GRUPE 'UVIJEK VJERNI'

GRLEVIĆ POTVRDIO ZA JUTARNJI 'Dao sam iskaz USKOK-u u vezi spornih fotografija ministra Tolušića'

Zagreb, 190313.
Frankopanska 12.
Prostorije Udruge navijaca Uvijek Vjerni.
Odrzana je konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije pred kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo Brazil 2014 protiv Srbije koja se igra 22.03.2013 u Zagrebu.
Na fotografiji: Ivan Rakitic, izbornik Igor Stimac, Mario Mandjukic, Kruno Grlevic (predsjednik kluba navijaca Uvijek Vjerni).
Foto: Nenad Dugi / CROPIX
Nenad Dugi / CROPIX / CROPIX

Kruno Grlević (sasvim desno)

 

Kruno Grlević, bivši dugogodišnji vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, potvrdio je za Jutarnji list da je ispitan u vezi objave spornih fotografija ministra Tomislava Tolušića, ali tvrdi da naslov iz dnevnika 24 sata u kojem se navodi da je “priznao USKOK-u da je dao lažne fotografije Tolušića?” nije točan.

- Izričito odbacuje navode iz naslova - kazao je Grlević za Jutarnji list.

Taj dnevnik je naime, objavio neslužbenu informaciju kako je Grlević ispitan u USKOK-u.

- Dao sam svoj iskaz na tu temu - kratko je rekao novinarki Jutarnjeg lista Kruno Grlević.

Uskok bez komentara na Grlevićeve tvrdnje da je dao iskaz u vezi Tolušićevih spornih fotografija

Uskok u ponedjeljak nije htio komentirati medijske napise kako je Kruno Grlević, dugogodišnji vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, ispitan u vezi objave spornih i navodno lažnih fotografija potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

"O predmetima u kojima se provode izvidi, koji su sukladno zakonskim odredbama tajni, ne dajemo informacije", rekao je Hini glasnogovornik Uskoka Vuk Đuričić.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo