INCIDENT U SABORU

GRMOJA O ĐAKIĆEVOM SRAMOTNOM ISPADU 'Ne treba on mene odgajati, mene su moji roditelji lijepo odgojili. Kavu s njim popio nisam, niti hoću'

 CROPIX, N1

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja za N1 se oglasio o jučerašnjem incidentu u Saboru, kada mu je HDZ-ov zastupnik Josip Đakić rekao 'Odj**i'. Kaže da je svjestan da ga je Đakić pokušao time isprovocirati, a smatra da je njegova reakcija bila primjerena, kao i izlazak iz sabornice.

'Jasno je tko je u ovom Saboru oporba, tko najviše smeta HDZ-ovcima i Plenkoviću... Meni je jasno da sam ja njima, kako je još Karamarko govorio, kamenčić u cipeli, a sada samo i puno više. To će se nastaviti, ja ne mislim stati. Nikoga neću vrijeđati, od mene nećete čuti psovke, pa ja sam radio u školi, ali čut ćete žestoke kritike vlade Andreja Plenkovića', objašnjava Grmoja.

Upitan o današnjoj izjavi Đakića koji je rekao da njegov postupak nije bio primjeren, ali da je bio efikasan te da se uopće ne radi o psovki već samo o nepristojnoj riječi koja je Grmoju zapravo smirila. Đakić je dodao da ga je Grmoja kasnije i zvao na kavu, no on to odlučno opovrgava.

'Mene ne treba gospodin Đakić preodgajati, ima koga bi trebao i koga je trebao odgajati. Mene su moji roditelji jako lijepo odgojili i ja tako odgajam svoje dijete i odgajao sam djecu u školi. Ja nikad nisam niti ću popiti kavu sa zastupnicima poput njega. Kave pijem sa svojim prijateljima i stranačkim kolegama.', zaključio je Grmoja.

Dodao je da ne smatra da je njegovo ponašanje potaknulo sramotni Đakićev ispad. Ističe da on i dalje namjerava govoriti, no da nikoga neće vrijeđati.

'Ja neću stati, ako to nekome smeta, to je njegov problem, ja odgovaram građanima', rekao je Grmoja, prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:16