DRUŠTVENOMREŽNI OBRAČUN

HDZ NA TWITTERU POKRENUO ANKETU: 'TKO JE VEĆI AGRESIVAC, BELJAK ILI GRMOJA?' Sve im se ubrzo obilo o glavu, počeli su im spominjati požeškog župana...

 
 Damjan Tadić / Goran Mehkek / Hanza Media

HDZ-ovci su u četvrtak navečer na službenom Twitter profilu objavili anketu s pitanjem "Tko je veći agresivac? KBeljak koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?", a kao odgovore su ponudili Nikolu Grmoju i Krešu Beljaka.

Podsjećamo, čelnik HSS-a Beljak je u srijedu u Saboru nakon prozivki iz klupa zastupnika HDZ-a povikao u njihovom smjeru:

- Dođi frajeru tu, dođi tu, dođi, ajde, 'ko je to rekao? Ajde šta, dođi tu, ajde da vas vidim, di ste? Hrabri ste kad vas ima sto, a kada ste sami, gledate u pod. Kukavice, lopovi, to ste vi - vikao je Beljak.

Nikola Grmoja je pak, barem su to tasko doživjeli zastupnici HDZ-a, u četvrtak na sjednici Sabora prijetio predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću.

Nije prošlo dugo prije nego je anketa izazvala brojne reakcije drugih korisnika, koji su odreda za najvećeg agresivca nominirali požeškog župana Alojza Tomaševića, HDZ-ovca koji je osumnjičen zbog nasilja nad suprugom, ali i dalje obnaša funkciju župana.

Tako je korisnik pod nadimkom "Lažni branitelj" napisao:

- Možda neki koji tuče svoju ženu.

"Mr. Joker" je pak odgovorio:

- Ovaj tw vam uopće nije trebao! Prvo počistite sto se kaže u svom dvorištu probleme (nasilnici na ženama itd.) a onda uperite prste u druge.

Neki su uz komentar priložili i fotografiju župana Tomaševića...

... a neki su se prisjetili i reakcija njegovih stranačkih kolega na navode o obiteljskom nasilju.

Neki korisnici su se pak sjetili i drugih članova vladajuće stranke koji su bili u vijestima zbog agresivnog ponašanja, nasilja i prijetnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:47