BLAŽENKO BOBAN

HDZ PREDSTAVIO ZAMJENSKOG KANDIDATA ZA SPLITSKOG ŽUPANA 'Nadamo se da će županiju voditi jednako uspješno kao što je vodio Solin'

 Goran Mehkek / CROPIX

Nakon što je potvrđeno kako se Zlatko Ževrnja povlači iz izborne utrke, u 17 sati je održana press konferencija na kojoj je županijski HDZ predstavio svog novog kandidata za župana splitsko-dalmatinskog, bivšeg gradonačelnika Solina Blaženka Bobana.

Ante Sanader predstavio je Bobana kao jednoglasno izabranog kandidata iza kojeg je 11 godina iskustva na mjestu gradonačelnika Solina te već drugi mandat u Saboru, piše Slobodna Dalmacija.

Kako je naglasio Sanader, HDZ-ovci očekuju da će Boban ponoviti uspjeh dosadašnjeg HDZ-ova župana Ževrnje te da će županiju voditi jednako uspješno kao što je vodio Solin.

Uoči same presice, Zlatko Ževrnja obratio se okupljenim novinarima te ponovio kako se ne smatra odgovornim zbog sporne koncesije za Zlatni rat, ali da s obzirom na pritiske i medijsku halabuku smatra moralnim da povuče kandidaturu, zbog čega je dao neopozivu ostavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:01