'VAŽNO JE SUDJELOVATI'

HDZ STAO U PLENKOVIĆEVU OBRANU I POBROJAO SVE MILANOVIĆEVE NEUSPJEHE 'Svojom uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni poraz!'

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Nakon što je u petak poslijepodne predsjednički kandidat Zoran Milanović putem Facebooka napao premijera Andreja Plenkovića, u obranu svog predsjednika stala je i HDZ-ova središnjica. Oni su, također putem spomenute društvene mreže, žestoko replicirali bivšem premijeru i prvom čovjeku SDP-a.

"Vođen geslom "važno je sudjelovati", Milanović svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni izborni poraz!

Nakon što je vodio svoju stranku u porazima na lokalnim izborima 2013., europskim 2013. i 2014., parlamentarnim 2015. i 2016., kao i u porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima, Luzer Milanović djeluje kao da želi dobiti drugu priliku kako bi čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi - za što 2015. nije imao hrabrosti i pristojnosti, u skladu sa svojim sloganom!

Njegovi pokušaji da vlastite frustracije radi čitavog niza odlazaka svojih dojučerašnjih kolega iz SDP-a sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u, jednostavno neće i ne mogu proći. Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom", napisali su iz HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:51