'VAŽNO JE SUDJELOVATI'

HDZ STAO U PLENKOVIĆEVU OBRANU I POBROJAO SVE MILANOVIĆEVE NEUSPJEHE 'Svojom uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni poraz!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.08.2019. u 22:15

Zagreb, 050819.
Mirogoj.
Zoran Milanovic polozio je vijence na Gradskom groblju Mirogoj u povodu obiljezavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.Vijence je polozio kod Sredisnjeg kriza u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Nakon što je u petak poslijepodne predsjednički kandidat Zoran Milanović putem Facebooka napao premijera Andreja Plenkovića, u obranu svog predsjednika stala je i HDZ-ova središnjica. Oni su, također putem spomenute društvene mreže, žestoko replicirali bivšem premijeru i prvom čovjeku SDP-a.

"Vođen geslom "važno je sudjelovati", Milanović svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni izborni poraz!

Nakon što je vodio svoju stranku u porazima na lokalnim izborima 2013., europskim 2013. i 2014., parlamentarnim 2015. i 2016., kao i u porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima, Luzer Milanović djeluje kao da želi dobiti drugu priliku kako bi čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi - za što 2015. nije imao hrabrosti i pristojnosti, u skladu sa svojim sloganom!

Njegovi pokušaji da vlastite frustracije radi čitavog niza odlazaka svojih dojučerašnjih kolega iz SDP-a sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u, jednostavno neće i ne mogu proći. Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom", napisali su iz HDZ-a.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo