ČESTITAO I JANDROKOVIĆ

'HRISTOS VOSKRESE!' Predsjednica Republike čestitala vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 26.04.2019. u 13:18

Zagreb, 290319.
Ured predsjednice, Pantovcak.
Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarovic odrzala je tiskovnu konferenciju posvecenu vanjsko politickim aktivnostima.
Na fotografiji: Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarovic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
CROPIX

 

Tradicionalnim  pozdravom "Hristos voskrese!", predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je u petak Uskrs vjernicima koji ga slave prema julijanskom kalendaru.

- Svim pravoslavnim vjernicima čestitam najveći kršćanski blagdan Uskrs sa željom da jačanjem vjere, zajedništva i milosrđa nastavimo graditi društvo razumijevanja i solidarnosti u našoj voljenoj Domovini“, stoji u čestitki njegovom visokopreosveštenstvu Porfiriju Periću, mitropolitu eparhije zagrebačko-ljubljanske, svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske Pravoslavne Crkve u Republici Hrvatskoj.

I predsjednik Hrvatskoga sabora čestitao Uskrs pravoslavnim vjernicima

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u petak čestitku pravoslavnim vjernicima u Hrvatskoj u povodu Uskrsa.

- Svim pravoslavnim vjernicima upućujem iskrene čestitke u povodu blagdana Uskrsa uime Hrvatskoga sabora i osobno.

Želim da proslava Kristovog uskrsnuća dodatno osnaži Vašu vjeru, ljubav, nadu i radost življenja te da najveći kršćanski blagdan provedete u duhu zajedništva, privrženosti i dijeljenja s bližnjima - stoji u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora vjernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo