BORBA ZA PANTOVČAK

HSS Braće Radić podržao kandidaturu Ante Simonića za predsjednika Republike

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.10.2019. u 22:41

Zagreb, 071019.
Kino Branimir centar. Svecana projekcija filma Genaral, redatelja Antuna Vrdoljaka.
Na fotografiji: Mislav Kolakusic, Marko Vrdoljak.
Snimio: / CROPIX
Bruno Konjevic / CROPIX

Ante Simonić

Hrvatska seljačka stranka (HSS) Braće Radić podržala je kandidaturu Ante Simonića za predsjednika Republike na predstojećim izborima, priopćila je u utorak ta stranka.

"Ante Simonić jedini je kandidat za predsjednika Republike Hrvatske koji predstavlja izvornu Radićevu politiku baziranu na ravnopravnosti, zajedništvu, socijalnoj pravednosti, toleranciji i demokratskim načelima", kazao je na konferenciji za novinare Stanko Grčić, predsjednik HSS-a Braće Radić.

Ocijenio je kako je Simonićev politički program usmjeren stabilizaciji unutarnje politike, preusmjeravanju izdvajanja za obranu u investicije i jačanju Hrvatske, te na obrazovanje i jačanje hrvatskog zdravstva.

Kandidat za predsjednika Republike Ante Simonić ustvrdio je da su ustavne ovlasti predsjednika dosad zloupotrebljavane i nisu korištene za dobrobit hrvatskih građana.

"Pošast nemorala i nemara političkih elita moramo zaustaviti", poručio je Simonić čiji je cilj u mandatu, kaže, vratiti nadu i povjerenje građana kako bi se Hrvatska mogla okrenuti prema boljitku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo