MJESTO ŠEFA HDZ-a

I ON SE SAM IZNENADIO KAD JE VIDIO VIJEST U MEDIJIMA Karamarkov skup u Sesvetama ipak se neće održati, o kandidaturi će još razmisliti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.02.2020. u 11:16

Zagreb, 200512.
KD Vatroslav Lisinski.
Na 15. Opcem saboru Hrvatske demokratske zajednice 2200 izaslanika bira novog predsjednika stranke, njegovog zamjenika, potpredsjednike HDZ-a, clanove predsjednistva, te clanove Sredisnjeg odbora.
Nakon prebrojavanja glasova u drugi krug izbora su usli Tomislav Karamarko i Milan Kujundzic.
Na slici: Tomislav Karamarko .
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Tomislav Karamarko

 

Skup koji se trebao održati u Sesvetama, a na kojem je Tomislav Karamarko navodno trebao objaviti svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a, ipak se neće održati, javlja N1.

Došlo je do zabune, a i sam Karamarko se iznenadio kad je u medijima vidio vijest o svojoj kandidaturi, a na društvenim mrežama plakat koji poziva na njegov skup u Sesvetama. Izvor je za N1 rekao i da će Karamarko u rokovima koje će HDZ raspisati za kandidaturu za predsjednika stranke odlučiti hoće li se kandidirati za šefa HDZ-a.

Izvor dodaje i da su se oko Karamarka stvorile inicijalne grupacije koje žele njegovu kandidaturu, a na terenu se dogodilo da umjesto tek nekoliko ljudi, dođe njih 40-50. Spominje se i da su dio njegovog tima i Nada Šikić, bivša ministrica rada i mirovinskog sustava, kao i bivši zastupnik HDZ-a Željko Fiolić.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo