I Primorac kao Vladimir Putin

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.08.2009. u 22:25

ZAGREB - Baš kao da je riječ o nekom trendu među političarima pa nije mogao odoljeti, i bivši ministar obrazovanja Dragan Primorac na svojem je godišnjem odmoru u Bolu na Braču uhvaćen ni manje, ni više nego - polugol.

Vožnja kroz borovu šumu

Gotovo da je svojom vožnjom na biciklu kolegi i potpredsjedniku Vlade Darku Milinoviću, koji se strašno ponosi svojom kondicijom, poručio: “Gledaj mene, i ja sam u formi!” I zaista, Primorac to misli i time se, očigledno, baš kao i Milinović, ponosi.

- I kad sam na godišnjem odmoru, nastojim svaku minutu iskoristiti za aktivno bavljenje sportom. U biciklizmu cijelo tijelo radi. Kad sam u Zagrebu, idem dva puta tjedno na Sljeme, a u Splitu dva puta tjedno obavezno idem na Marijan. Zaigram nogomet, a kada god stignem, vježbam u teretani - rekao je Primorac.

   

Tako je i danas nakon treninga u teretani hotela Elaphusa sjeo na bicikl i odradio offroad vožnju kroz šumu.

Tko zna, možda je upravo ta šuma prepuna stabala na koje bi se rado popeo i ruski premijer Vladmir Putin koji često pozira novinarima obnažen do pojasa. No, ruski je premijer za Milinovića, kako sam kaže, “mala beba”. U svojoj vikendici na Viru svakodnevno vježba i diže utege.

Svatko ima konja za utrku

Iako im je zajedničko to što se u posljednje vrijeme u novinama češće pojavljuju bez majice, spomenuti trojac u nečemu se bitno razlikuje. Svatko svoga konja za trku ima. I dok Primorac pozira na bicklu, a Putin na konju, Milinoviću je za fotosession dovoljna - kosilica.

Velibor Panić

Izdvajamo