SJEĆANJE NA POSJET

IMA LI BOLJE REKLAME OD OVE? Charles i Camilla na svoju tradicionalnu božićnu čestitku stavili fotografiju s hrvatskim plesačima u narodnim nošnjama!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.12.2016. u 11:25

OSIJEK, CROATIA - MARCH 15: Prince Charles, Prince of Wales and Camilla, Duchess of Cornwall pose with traditional Croation Dancers in the town square on March 15, 2016 in Osijek, Croatia. The Prince and the Duchess are on the second day of a two day visit to Croatia. (Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images)
Chris Jackson - Pool / Getty Images

Princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla Camilla za svoju su ovogodišnju božićnu čestitku odabrali fotografiju na kojoj poziraju u društvu članova Hrvatskog kulturno umjetničkog društva 'Osijek 1862' s kojima su se družili tijekom svog posjeta Hrvatskoj prije nekoliko mjeseci.

Članovi HKUD-a su uz nasmiješenog Charlesa i Camillu odjeveni u tradicionalne narodne nošnje, a fotografija s čestitke postala je jedna od popularnijih vijesti u britanskim medijima, koji su puni pohvala za hrvatske plesače.

- Ove smo godine u ožujku, svojom pjesmom u prelijepoj Tvrđi, dočekali princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu, vojvotkinju od Cornwalla. Izuzetno nam je drago i počašćeni smo što im se druženje s nama toliko svidjelo da su našu zajedničku sliku priložili uz svoju božićnu čestitku!, kazali su u HKD-u 'Osijek 1862'.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo