DALIBOR DOMITROVIĆ

'IMAŠ DVA PREKRASNA SINA... MOGAO BI OSTATI BEZ NJIH' Gradonačelnik Ogulina održao hitnu konferenciju zbog zastrašujuće prijetnje koju je primio

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.11.2019. u 22:06

Srđan Vrančić / CROPIX, OGportal

 

Na izvanrednoj konferenciji za novinare gradonačlnik Ogulina i član SDP-a Dalibor Domitrović rekao je da je u ponedjeljak od nepoznatog pošiljatelja primio prijeteću poruku. Pismo je, kaže, pisano rukom. Domitrović je sve prijavio policiji, a sada je u tijeku istraga, piše OGportal.

'Mirno li spavaš gradonačelniče? Imaš dva prekrasna sina... mogao bi ostati bez njih', piše u poruci. Zna se tek da je poslana iz Ogulina 22. studenog, a pisana je rukom.

OGportal
 

Domitrović je poručio da ga to neće zastrašiti.

- Ne znam tko i zašto je ovo poslao, ali to je prijetnja ne samo meni kao gradonačelniku, nego cijelom sustavu i cijelom gradu Ogulinu. Stavio sam sebe i obitelj na raspolaganje kada sam ušao u ovaj mandat i nije uopće primjereno da se na ovakav način ide sa prijetnjom prema meni. Mogu poručiti da, oni koji prijete, koji ne žele rad, disciplinu i mir u Ogulinu, me neće zastrašiti. I dalje nastavljam s borbom za svoj Ogulin, radom koji sam započeo, s projektima i željom da stvorim bolji Ogulin, koji će biti ugodan svim građanima, pogotovo našoj djeci, a oni koji pišu ovakve prijetnje neće proći sigurno, rekao je Domitrović, kako prenosi OGportal.

Na konferenciji su uz njega bili i dogradonačelnici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, te tajnik stranke Zlatko Mrvoš, koji su osudili ovakve prijetnje, ali istaknuli i da će onaj koji je ovo napisao snositi posljedice.

- Ovo je strašno, ali i dokaz da Dalibor Domitrović zna što radi, rekla je Ivana Salopek Šumonja.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo