SKANDALOZNA DEVASTACIJA

INSPEKTOR JE ZBOG DEVASTIRANE UVALE JUČER BIO JAKO NEUGODAN I BEZOBRAZAN Danas je morao prekinuti odmor i otići na Pag

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2019. u 13:50

Zadarski.hr

Nedjeljko Sjauš

- Ja sam na godišnjem odmoru! Nemam ni sekunde vremena, jeste li me čuli! Pitam vas jeste li me čuli! Ne znam tko vam je dao uopće moj privatni broj! Ovo je moj privatni telefon! Za sve informacije zovite Ministarstvo - urlao je na novinarku Zadarskog u utorak hidrograđevni inspektor Lučke kapetanije Zadar Nedjeljko Sjauš, nakon što su ga nazvali da bi ga upozorili na devastaciju obale u uvali Paladinka na južnoj strani otoka Paga.

Inspektor Sjauš je u utorak bio jako neugodan i bezobrazan, užasno se iznervirao što ga novinari zovu i žele informirati o skandaloznoj nepopravljivoj devastaciji pomorskog dobra u njegovoj nadležnosti, i to na privatni telefon, a on je na godišnjem odmoru.

No, nakon što je priča o sumnjivim poslovima njemačkih investitora koji navodno žele u Paladinki podići naselje bungalova objavljena, iz zadarske Lučke kapetanije neslužbeno je potvrđeno da je hidrograđevni ispektor Sjauš u srijedu hitno upućen na mjesto događaja, gdje se već godinu dana izvode radovi teškom mehanizacijom, a nitko od nadležnih, od gradonačelnika Paga do Lučke kapetanije, o tome navodno ništa nije znao.

Sad, eto, znaju, pa je inspektor Sjauš naglo morao prekinuti godišnji odmor. Novinari Zadarskog ispričavaju se na toj dekomodaciji...

Opširnije


Izdvajamo