HIT NA FACEBOOKU

'IŠA SAN NA ISPRAĆAJ OLIVERU...' Splićanin na autu ostavio poruku koja je oduševila sugrađane, pogledajte kako je riješio problem parkinga u gradu

Facebook

 

U čitavoj povijesti Splita ni jedna javna ličnost nije ispraćena poput Olivera Dragojevića. Večerašnji, posljednji "adio" od strane njegovih sugrađana bio je toliko dirljiv da je na Rivi rijetko tko stajao suhih očiju, a emocije su dodatno pojačavali najveći Oliverovi hitovi u izvedbama klapa, piše Slobodna Dalmacija.

Dirljivu atmosferu uistinu je trebalo doživjeti. Ali, kako, kad u gradu jednostavno nema dovoljno parking mjesta za sve te tisuće građana i onih koji su pristigli iz okolnih mjesta?

Vjerujemo da bi se na ovu poruku i sam Oliver nasmijao ili bi i sam nešto slično poručio onome tko bi mu se približio autu. Jedan je Splićanin svoje parking mjesto očito "izmislio", pa se u naletu inspiracije dosjetio i načina na koji mu nitko to neće ni moći zamjeriti.

"Iša san na ispraćaj Oliveru, digneš li mi auto, ić ću i tebi", poručio je potencijalnom "pauku", a njegova je ideja osvanula i na Facebook stranici Policija zaustavlja - Split uz objašnjenje: "Poruka na jednom vozilu u blizini splitske rive".

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo