ISPRAVAK INFORMACIJE

ISPRAVAK: SVI DETALJI PRIVOĐENJA DAMIRA ŠKARE ZBOG PRIJAVE ZA SILOVANJE Šef HAK-a: 'Žao mi je te žene, ali vjerujem da ona nije bila jedina'

Damir Škaro
 Darko Tomas / CROPIX

Damir Škaro, zastupan po odvjetniku Krešimiru Krsniku, zatražio je ispravak informacije objavljene na Jutarnji.hr u članku pod naslovom „BIVŠI BOKSAČ I ZASTUPNIK HDZ-a SVI DETALJI PRIVOĐENJA DAMIRA ŠKARE ZBOG PRIJAVE ZA SILOVANJE Šef HAK-a: Žao mi je te žene, ali vjerujem da ona nije bila jedina“ od dana 04. rujna 2019. godine.

Ispravak objavljujemo u cjelosti:

'U članku su o gospodinu Škari objavljene u cijelosti neistinite i pogrešne tvrdnje zaposlenice Autokluba Siget koje iznosi u emisiji „Provjereno“ i netočni navodi predsjednika Hrvatskog autokluba Slavka Tušeka. Ovim tvrdnjama moju se stranku neosnovano optužuje za počinjenje kaznenog djela silovanja i prijetnje, a prema navodima Slavka Tušeka za više takvih inkriminacija.

Nije točno da je gospodin Škaro jedne radne subote zaposlenicu napao s leđa, primio je oko struka, nabio je na sebe i stavio ruku u grudnjak, da joj je rekao da prekine i da se ne otima, da je lijevom rukom držao obje njezine ruke, da ga je molila da prestane, da joj je rekao da će raditi što on hoće i da će je silovati, da joj je zabio ruku ispod haljine i gurnuo ruku u gaće, da što je više dolje klizila to joj je zadirao prste još dublje, da je izgubila svijest i da bi bilo razloga da ga se boji i da se boji za svoju djecu. Potpuno je netočno da joj je nudio 80.000 eura „za šutnju“. Netočna je tvrdnja predsjednika Hrvatskog autokluba Slavka Tušeka da „vjeruje da ona nije jedina“ jer isto podrazumijeva da takovih navodnih žrtava ima još.

Kategorički tvrdim da se tako što niti slično tome nije desilo', stoji u ispravku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:32