NEOSNOVANE OPTUŽBE

ISPRAVAK TEKSTA: BIVŠI SABORSKI ZASTUPNIK I OSVAJAČ OLIMPIJSKE MEDALJE U BOKSU UHIĆEN ZBOG OPTUŽBI ZA SILOVANJE I PRIJETNJE: Molila sam ga da prestane

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.09.2019. u 15:36

Zagreb, 190418.
Zagrebacke ceste zimska sluzba.
Predstavljen projekt Zagreb Zeleni grad s ciljem smanjenja utjecaja prometa na kvalitetu zraka u gradu Zagrebu.
Na fotografiji: Damir Skaro.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX

Damir Škaro

Damir Škaro, zastupan po odvjetniku Krešimiru Krsniku, Odvjetničko društvo Krsnik & partneri d.o.o. zatražio je ispravak

informacije objavljene na Jutarnji.hr pod naslovom „DAMIR ŠKARO, BIVŠI SABORSKI ZASTUPNIK I OSVAJAČ OLIMPIJSKE MEDALJE U BOKSU UHIĆEN ZBOG OPTUŽBI ZA SILOVANJE I PRIJETNJE Molila sam ga da prestane“ od dana 04. rujna 2019. godine.

Ispravak prenosimo u cjelosti:

'U članku su o gospodinu Škari objavljene neistinite i u cijelosti pogrešne tvrdnje zaposlenice Autokluba Siget koje iznosi, kako autor navodi, u svojoj šokantnoj ispovijesti u nadolazećoj u emisiji „Provjereno“. Ovim tvrdnjama moju se stranku neosnovano optužuje za počinjenje kaznenog djela silovanja i prijetnje.

Potpuno je netočno da je gospodin Škaro dok je boravio jedne radne subote u istoj prostoriji sa zaposlenicom bio prema njoj agresivan, da ju je napao s leđa, primio oko struka, nabio je na sebe i stavio ruku u grudnjak, da je obje ruke stavio iza leđa, stavio je u klinč i s lijevom rukom držao njezine obje ruke, da ga je molila da prestane, da joj je rekao da nema šta govoriti da prekine, da će raditi šta on hoće, a bude li nastavila, bacit će je na krevet i silovati. Netočno je da bi bilo razloga da ga se boji i da se boji za svoju djecu da im što ne napravi; da je bilo i drugih zaposlenica koje bi iz istih razloga iz njegovog ureda izlazile uplakane i da bi ga se bojale. Netočno je da joj je ponuđen novčani iznos za šutnju i da bi zaposlenica bila žrtva zlostavljanja moje stranke ta da takovih žrtava ima još.

Kategorički tvrdim da se tako što niti slično tome nije desilo', stoji u ispravku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo