DAMIR ŠKARO

ISPRAVAK TEKSTA: ŠKARU PRIJAVILA LIJEČNICA KOJOJ JE ŽRTVA ISPRIČALA SVE O SILOVANJU! Nemili događaj navodno se dogodio početkom kolovoza u AK Siget

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.10.2019. u 12:44

Zagreb, 100914.
Pantovcak 241.
Predsjednik Republike Ivo Josipovic, urucio je odlikovanja istaknutim hrvatskim sportasima u povodu Hrvatskog olimpijskog dana. Odlikovani su Vlado Lisjak, Dragutin Surbek i posthumno Matija Ljubek i Mate Parlov.
Na fotografiji: Damir Skaro.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Damir Škaro, zastupan po odvjetniku Krešimiru Krsniku, Odvjetničko društvo Krsnik & partneri d.o.o. zatražio je ispravak informacije objavljenom na Jutarnji.hr u tekstu pod naslovom 'ŠKARU PRIJAVILA LIJEČNICA KOJOJ JE ŽRTVA ISPRIČALA SVE O SILOVANJU! Nemili događaj navodno se dogodio početkom kolovoza u prostorijama AK Siget' od dana 04. rujna 2019. godine.

Ispravak objavljujemo u cjelosti.

'U članku su o gospodinu Škari objavljene neistinite i u cijelosti netočne tvrdnje zaposlenice Autokluba Siget koje iznosi u emisiji „Provjereno“ i netočne kvalifikacije odvjetnice Morane Rabar. Ovim tvrdnjama moju se stranku neosnovano optužuje za počinjenje kaznenog djela silovanja i prijetnje.

Netočno je da je gospodin Škaro počinio ova kaznena djela, da se dogodilo silovanje i to u prostorijama Autokluba Siget i da bi zaposlenica bila žrtva silovanja. Potpuno je netočno da je gospodin Škaro zaposlenicu doslovno napao s leđa, primio oko struka, nabio je na sebe i stavio ruku u grudnjak, da je obje ruke stavio iza leđa, stavio je u klinč, s lijevom rukom držao njezine obje ruke, da ga je molila da prestane, da joj je rekao da nema što govoriti da prekine, da će raditi što on hoće, a bude li nastavila, bacit će je na krevet i silovati.  Pogrešno je iz rečenih razloga zaposlenicu nazivati žrtvom silovanja.

Kategorički tvrdim da se tako što niti slično tome nije desilo', stoji u ispravku odvjetnika Damira Škare.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo