PROJEKT

ISPRAVAK TEKSTA U JEKU KORONAKRIZE NASTAVLJA SE REKONSTRUKCIJA TRAMVAJSKE PRUGE NA MAKSIMIRSKOJ Radove izvodi firma čijeg vlasnika povezuju s Bandićem

 Damir Krajač / CROPIX

Grad Zagreb je reagirao na tekst objavljen u Jutarnjem listu 6. travnja 2020., pod naslovom „U JEKU KORONAKRIZE NASTAVLJA SE REKONSTRUKCIJA TRAMVAJSKE PRUGE NA MAKSIMIRSKOJ – Radove izvodi firma čijeg vlasnika povezuju s Bandićem“, autora Dušana Milijuša. Tvrde da se u tekstu bez provjere iznose netočne informacije.

Njihov zahtjev za ispravkom teksta objavljujemo u cjelosti.

'U članku se između ostalog navodi kako radove izvodi tvrtka Georad u vlasništvu Tončija Kurilja Jabuke. Ta informacija je potpuno netočna. Uvidom u sudski registar trgovačkih društava koji je opće dostupan na web adresi: https://sudreg.pravosudje.hr/registar lako se može utvrditi kako su u RH registrirana dva društva s nazivom GEORAD.

Radove popravka tramvajskih pruga u Gradu Zagrebu izvodi tvrtka GEORAD d.o.o. iz Zagreba, Kornatska 1, a ne kako se u članku potpuno netočno navodi GEORAD d.o.o. iz Makarske, Zrinsko-Frankopanska, S-7/1', stoji u priopćenju Grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:03