BIVŠI VLASNIK AGROKORA

ISTRAŽITELJI USKOK-a ISPITALI TODORIĆA ZBOG AFERE SMS Prodanović potvrdio: 'Da, dao je svoj iskaz...'

Ivica Todorić
 Željko Puhovski / CROPIX

Odvjetnik Ivice Todorića Čedo Prodanović potvrdio je da je njegov klijent u četvrtak u prostorijama USKOK-a dao svoj iskaz u aferi SMS, piše N1 televizija. Ivica Todorić ispitan je u svojstvu svjedoka jer se i njegovo ime provlači i kroz tu istragu.

Naime, kako smo ranije objavili, prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, policijski istražitelji koji pretražuju zaplijenjena Vargina računala i mobitele na njima su pronašli ne samo tzv. Mamićeve SMS-ove, nego i lažiranu SMS prepisku premijera Andreja Plenkovića i bivše potpredsjednice Vlade Martine Dalić koju je Todorić, kako je tvrdio, dobio poštom.

Varga je pak u svom iskazu istražiteljima negirao da je napravio lažnu SMS prepisku između premijera Plenkovića i Martine Dalić za potrebe Ivice Todorića.

- Nisam Todoriću slao nikakve mailove. Zatražio me da radim za njega, ali ja mu nisam dao te mailove niti sam ih pustio. Rekao sam da jesam, ali nisam - pojasnio je Varga, napominjući da se samo nekim ljudima hvalio da ima određene materijale.

Što je sve Franjo Varga rekao istražiteljima pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:41