VELIKI INTERES

IVICA TODORIĆ U MEDIJSKOJ OFENZIVI: U NAJNOVIJEM OBRAĆANJU POHVALIO SE S BROJEM POSJETA SVOJOJ STRANICI Osvrnuo se i na komentar ministrice Dalić

 
 Screenshot

Ivica Todorić je u samo dva dana preko svog novopokrenutog 'bloga' pokrenuo pravu buru u javnosti. Iako zasad na svojim stranicama nije objavio nikakav dokument koji bi mogao kompromitirati ikog od prozivanih visokopozicioniranih političara, zabilježio je veliku posjećenost.

U svom drugom subotnjem obraćanju javnosti, s tim se brojkama i pohvalio. Njegova stranica ivicatordoric.hr u 24 sata zabilježila je više od 180 tisuća posjeta.

"Više od 180.000 ulazaka na web stranicu ivicatodoric.hr u samo 24 sata najbolji je pokazatelj interesa svih Vas za događaje vezane uz Agrokor. U narednim danima kroz objave na ovom blogu nastojat ću svim zainteresiranim čitateljima dati na uvid što više elemenata za kvalitetne analize i zaključke. Činjenice koje ću iznijeti sve nadležne institucije Republike Hrvatske mogu lako provjeriti u samo nekoliko dana i doći do istine", piše Todorić.

'Za vrijeme kad Vas 180.000 čita ove retke, potpredsjednica Vlade se pita: Tko je uopće Ivica Todorić da bi ga Vlada komentirala?, referira se Todorić na jučerašnji komentar ministrice Dalić koji u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Uz svoju opasku o Martini Dalić postavio je i poznati video isječak na kojem se vidi kako se ministrica počinje naprasno smijati dok govori o Lex Agrokoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:19