U POTPUNOSTI UGAŠEN

IZBIO POŽAR U VARAŽDINSKOM MBO POSTROJENJU Zapalio se otpad, vatra se proširila na 20-ak metara kvadratnih

Ilustracija
 Damir Krajac / HANZA MEDIA

U varaždinskom postrojenju za mehaničkobiološku obradu otpada u ponedjeljak oko 22 sata izbio je manji požar koji je brzo ugašen, a nastao je, kako se doznaje u utorak u Policijskoj upravi, samozapaljenjem papira.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske požar je izbio u skladištu papira MBO postrojenja u Cehovskoj ulici u Varaždinu.

„Riječ je o manjem požaru, a očevidom je utvrđeno da je došlo do samozapaljenja papira. Na intervenciju su izašli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin," izjavio je policijski službenik za odnose s javnošću PU varaždinske Matko Murić. Prema izjavi odgovorne osobe tvrtke, u požaru nije nastala materijalna šteta, navodi policija.

Požar su gasila osmorica vatrogasaca s tri vozila.

„Požar otpada na površini od 20-ak kvadratnih metara ugasili smo i u potpunosti osigurali požarište za nešto više od sat vremena tako da je riječ o manjoj intervenciji“, kazao je zapovjednik JVP Varaždin Ivica Labaš.

Ovo je drugi požar u varaždinskom MBO postrojenju, nakon požara u siječnju 2013. godine. MBO postrojenje u Varaždinu u vlasništvu je tvrtke C.I.O.S. MBO.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:52