ZATVORENI DIO SJEDNICE VLADE

IZMIJENJENA ODLUKA O IMENOVANJU VIJEĆA ZA REGIONALNI RAZVOJ Na osobni zahtjev razriješena pomoćnica ministra gospodarstva Ivana Soić

 Goran Mehkek / CROPIX

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada je u četvrtak, na osobni zahtjev, razriješila pomoćnicu ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ivanu Soić.

S danom 14. studenoga, Vlada je izmijenila Odluku o imenovanju Vijeća za regionalni razvoj tako da je novim zamjenikom predsjednika Vijeća imenovala ministra regionalnog razvoja i fondova EU Marka Pavića te ministricu poljoprivrede Mariju Vučković novom članicom, a Zdravka Tušeka zamjenikom članice.

Ostalim članicama i članovima istoga Vijeća imenovani su ministar financija Zdravko Marić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković, ministar uprave Ivan Malenica te ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat imenovan je novim supredsjedateljem Zajedničkoga gospodarskog odbora Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Turske te novim supredsjedateljem Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ukrajine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:34