POZNATI PJEVAČ U ŠOKU

JACQUES HOUDEK DOŽIVIO PROMETNU NESREĆU U CENTRU ZAGREBA 'Srećom, nije strašno, ali postupak policije je nevjerojatan!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.03.2019. u 18:23

Zagreb, 191016.
Restoran Galo.
Jacques Houdek promovirao svoj novi album starogradskih pjesama.
Na fotografiji: Jacques Houdek.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

 

Poznati hrvatski pjevač Jacques Houdek doživio je danas s prijateljem prometnu nesreću u Zagrebu, a iako nije ozlijeđen, vozač koji je udario njihov automobil pobjegao je s mjesta sudara.

Kako je na svom Facebooku objavio Michael Beck, (Mihovil Bek) Jacquesov menadžer i prijatelj koji je bio na vozačkom mjestu u vrijeme nesreće, zbog činjenice da je drugi sudionik pobjegao nakon što ih je udario bili su primorani pozvati policiju, kako bi sredili papirologiju. No, nisu očekivali u što će se to pretvoriti.

 

'Koga mi plaćamo'

- Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! NAJSTRAŠNIJE što se 4 PUTA (!!!) u ovih sat i pol’ NITKO ne javi na 192!!! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola...

Koga mi plaćamo!!! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? - napisao je ogorčeni vozač na svom profilu, dodavši kako u nesreći nema ozlijeđenih.

 

Objavio je i fotografije na kojima se vidi automobil i trokut za slučaj opasnosti, ali i ispis poziva iz kojih je vidljivo kada je i koliko puta zvao policiju.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo