ODLUKA KOJA JE UZBURKALA STRASTI

JEDNA POTPISNA LISTA PREKO NOĆI NESTALA SA STRANICE PLENKOVIĆEVIH OPONENATA Pojavila se snimka kako HDZ-ovci kidaju Škorićev listić

 
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Nije lako ovih dana biti HDZ-ovac. Svi od vas traže da se opredijelite, pogotovo ako ste na jednoj tako važnoj poziciji kao što je ona koju obnaša Petar Škorić.

Prvi čovjek splitskog HDZ-a na početku se kampanje jasno opredijelio za neutralnu poziciju kad su u pitanju aktualni unutarstranački izbori, a zatim je potpuno neočekivano osvanuo na listi Mira Kovača. Kad su ga, zbog te činjenice, u medijima svrstali kao Plenkovićeva političkog protivnika, uslijedio je novi preokret?!

Na Facebooku je objavio da podupire kandidaturu aktualnog predsjednika HDZ-a za novi mandat.

Pitali smo ga kako je došlo do toga da ponovno podržava predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića.

- Sve je tako kako sam jučer objavio - kazao je Škorić za Slobodnu.

Vaše je ime bilo na listi Mira Kovača, a govorili ste i o tome da ćete na izborima u HDZ-u biti neutralni, da biste na koncu dali podršku Andreju Plenkoviću i njegovom timu?

- Da, to je za sada tako - kazao je Škorić za Slobodnu Dalmaciju, kao da ostavlja prostora za novi okret?

Ili je definitivno odlučio podržati aktualno vodstvo i okrenuti leđa desnoj struji HDZ-a u koju ga se politički svrstava?

Inače, na web stranici Plenkovićevih oponenata 'Pobjednički put' od početka je stajala potpisna lista Petra Škorića, ali je ona preko noći netragom nestala...

Očito je njegova odluka razjarila dio HDZ-ovaca koji od jutros Plenkoviću šalju snimke kako kidaju Škorićev listić za prikupljanje potpisa za stranačku kandidaturu, javlja N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:50