OBITELJ MOLI ZA POMOĆ

JESTE LI GA VIDJELI? U Zagrebu nestao mladić; Filip Filipović (27) još prošli četvrtak otišao je doktorici, no od onda mu se gubi svaki trag

Filip Filipović
 Nestali.hr

Filip Filipović (27) krenuo je u četvrtak, 11. srpnja oko 9 sati, po uputnice kod doktorice obiteljske medicine u Trnsko. Liječnica je potvdila da je po njih i došao.

Nakon toga, oko 10 sati, zadnji kontakt imao je s ocem. Napisao mu je SMS poruku: "Tu sam. Dolazim doma", no poslije mu je mobitel bio isključen te se Filip nikad nije vratio kući. Te je informacije za Vijesti.hr potvrdila sestra nestalog, Nikolina Filipović.

Filip je visok 187 centimetara. Ima svijetloplavu kosu i svijetloplave oči. U trenutku nestanka imao je majicu kratkih rukava, donji dio sive trenirke, tamnosive tenisice s crvenim vezicama te šilt kapu tamnoplave boje.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:47