POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

JESTE LI JE VIDJELI? U Šibeniku nestala 16-godišnja djevojka, od jučer nitko ne zna gdje je Matea

 Nestali.hr

Maja Anaković iz Šibenika prijavila je policiji u subotu nestanka svoje 17-godišnje kćeri. Naime, kako doznajem o u PU šibensko-kninskoj Matea Anakovič udaljila se iz obiteljskog stana u Ulici Petra Preradovića i uputila u nepoznatom pravcu u petak oko 14,35 sati.

Matea je visoka oko 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, duge ravne kestenjaste kose. U trenutku kad se udaljila iz stana u Šibeniku bila je odjevena u majicu trikizne boje, plave džins hlaće izrezane s prednje strane ispod kojih je imala crne tajice. Nosila je zlatno-crne Skechers tenisice te je nosila crni ruksak marke Adidas.

Iz šibenske policije pozivaju građane da ako imaju bilo kakvih informacija o nestaloj djevojci da to odmah prijave policiji.
Mole se svi građani, ukoliko imaju kakvu informaciju o nestaloj Matei, da se jave u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj telefona 192. Informacije o nestaloj mogu se dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:17