POZVALI NA JEDINSTVO

JOŠ JEDNA STRANKA PODRŽALA ZORANA MILANOVIĆA 'Drugi kandidati ili nisu na razini zadatka ili će Hrvatsku odvesti još dalje desno'

 
Zoran Milanović
 Goran Mehkek / CROPIX

Hrvatski laburisti odlučili su u nedjelju da će na predsjedničkim izborima podržati Zorana Milanovića jer on "zna što čini, a ono što će učiniti bit će u najboljem interesu Hrvatske i Hrvata".

"Nalazimo se na prekretnici koju moramo iskoristiti. Pružajući podršku Zoranu Milanoviću Laburisti biraju znanje, obrazovanje, kulturu, politiku prava, šansu za bolje pozicioniranje Hrvatske u Europi i svijetu", navode u priopćenju nakon sjednice Nacionalnog vijeća stranke.

Aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović među ostalim zamjeraju "gafove, nesuvisli govor, intervjue u kojima je teško otkriti što je željela reći, u najmanju ruku upitno ponašanje na mnogim važnim skupovima te trošenje novca hrvatskih građana na seljenje ureda po Hrvatskoj kao i bezrazložna putovanja u Ameriku".

Ističu i kako u utrku ulaze i drugi kandidati koji "nisu na razini zadatka ili će Hrvatsku odvesti još dalje desno, od čega se cijela Europa distancira, od čega strepi svaki iole odgovorniji hrvatski građanin i čemu nikako ne bi trebalo težiti".

Političke stranke lijevog spektra pozvali su na ujedinjenje te im poručili da "zatome svoj ego i objektivno razmisle o tome kakvu budućnost žele".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:51