NE MIRUJE

JURIČAN OTKRIO SVOJE PLANOVE 'S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Bernardića, on je politička niškoristi, zagrebački štakor'

Dario Juričan
 Goran Mehkek / CROPIX

Gost emisije RTL Direkt u četvrtak navečer bio je redatelj i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan koji je i danas bio u sudnici na suđenju.

- Ja sam redovna životinjica na svim tim procesima. Tamo se vodi puno tih procesa u kojima su involvirani svi Bandićevi suradnici - kazao je Juričan za RTL.

Na pitanje kako to izgleda, pa dobro ne iz prvog, ali iz zadnjeg reda, odgovara:

- To je beskonačno dosadno. Postane zanimljivo kada su jaki svjedoci, a onda oni gube pamćenje i naknadno dobiju pamćenje. Danas nije bilo nešto zanimljivo. Ja sam sada čuo njegove odvjetnike. Ovi divni odvjetnici brane samo nevine ljude. Meni je jasno da je i Bandić nevin. U svim tim procesima dokazni materijali su dosta jaki. Ima tu hrpe svega. Da nema tog procesa, ne bismo nikad saznali da ima tri tajna stana.

Raspričao se i o aferi "Štandovi":

- Mi smo to otkrili davno. Htio sam da to sve ide u filmu, ali kada je krenula kampanja, odlučili smo to 'rokati - poručio je Juričan.

O tome što će se dogoditi s Milanom Bandićem, nema puno dvojbi:

- Moja procjena je da neće dobiti više od pet godina zatvora. Čini mi se da bi mogao dobiti oko tri godine. To će dosta dugo trajati, ali materijalni dokazi su dosta jaki - smatra.

O daljnjim planovima je pak rekao:

- S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškoristi, zagrebački štakor. Čekam parlamentarne izbore pa da vidim kako će završiti on, kralj političkog nečinjenja. Radi antikorupcijsku koaliciju, a prijatelj mu ima kućicu na Adventu i taj frend je politički tajnik stranke Milana Bandića - rekao je Dario Juričan u RTL Direktu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:29