NOVA FUNKCIJA

KADROVSKA KRIŽALJKA NA PRISAVLJU Bruno Kovačević imenovan glavnim urednikom svih televizijskih programa HRT-a

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 26.06.2018. u 11:26

Split, 310316. Cinestar kino TC Joker.
Prikazivanje dokumentarnog filma Gnothi Seauton u prijevodu Spoznaj samog sebe autora Bruna Kovacevica i Ranka Varlaija koji prikazuje zivot Janice i Ivice Kostelica i njihove obitelji.
Na fotografiji: Bruno Kovacevic.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic / CROPIX

Bruno Kovačević

Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije (HRT) Kazimir Bačić na prijedlog ravnatelja poslovne jedinice Program Renata Kunića imenovao je Brunu Kovačevića za glavnog urednika programa HTV1, HTV2, HTV3, HTV4 i međunarodnog televizijskog programskog kanala, Elianu Čandrlić Glibota za glavnu urednicu programa Hrvatskog radija  i Andreju Arežinu Grgičević za glavnu urednicu portala i nelinearnih medijskih usluga, objavljeno je na internim mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije.

Kako se ističe u obavijesti, imenovanje novih glavnih urednika televizijskih i radijskih programa te portala koji su stupili na dužnost 21. lipnja uslijedilo je na temelju javnoga natječaja raspisanoga početkom svibnja ove godine i nakon pribavljenoga mišljenja novinara i drugih zaposlenika koji kreativno sudjeluju u stvaranju programa.

Na posljednjem raspisanom natječaju HRT je pozvao kandidate da se prijave za radno mjesto urednika za sva četiri televizijska programa HRT-a, kao i međunarodnoga televizijskoga programa te za radna mjesta urednika u tri programa Hrvatskoga radija, međunarodnoga radijskog programa te za urednika Informativnoga medijskog servisa Hrvatske televizije (IMS - HTV) i urednika Informativnoga medijskog servisa Hrvatskoga radija (IMS - HR).

Osim toga, bio je raspisan i natječaj za urednike HRT-ovih lokalnih radiopostaja: Radija Knin, Radija Pula, Radija Zadar, Radija Dubrovnik, Radija Rijeka, Radija Split, Radija Osijek i Radija Sljeme.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo