NEVJEROJATNA SREĆA

KAKAV MAJSTOR KLADIONICE! Vinkovčanin pogodio 23 para i uzeo pravo bogatstvo, u zadnjim trenucima je 'visio', ali spasio ga je hrvatski trener!

 
 Hanza Media, Germania

Jedan kladioničar iz Vinkovaca prošlog tjedna na svom listiću pogodio je nevjerojatna 23 para i na 70 kuna osvojio nevjerojatnih 76.204 kune, prenosi portal sib.rtl.hr. Majstor prognoziranja uzeo bi i više novca da je igrao 'listić u glavu', ali se odlučio na sistem u kojoj je teoretski mogao promašiti dva para i pet uzeti neki novac. Odigrao je kombinaciju sa šest tzv. 'fikseva' (koje nije smio promašiti' i sistem 15 od 17...

Na kraju nije bilo potrebno, pogodio je šest fikseva i svih 17 parova u sistemu. Također, nije 'divljao' s koeficijentima, manje-više odigrao je sve kako je 'trebalo završiti' i nekim čudom izbjegao sve 'mine' ovog vikenda.

Što se tiče fikseva, Vinkovčanin je imao manjih problema s Juventusom i Manchester Uniteda koji su dugo lomili Crotone, odnosno Brighton. U kombinaciji je već bilo svega, i velikih preokreta i golova u posljednjim trenucima. Već u četvrtak jedva mu je prošao par Europske lige između Athletic Bilbaa i Herthe. Baskijci su slavili 3-2, iako su u dva navrata gubili.

Međutim, najveću dramu sretnik je imao u nedjelju navečer kada je čekao pobjedu Club Bruggea i Waregema. Gosti su do posljednjih trenutaka vodili 2-1, ali je onda samo u sedam minuta momčad našeg stručnjaka Ivana Leke zabila dva gola i vjerojatno izazvala erupciju slavlja kraj Bosuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 19:32