ISKUSTVO VJERE

KARDINAL BOZANIĆ PRIMIO MINISTRA OBRANE DAMIRA KRSTIČEVIĆA Razgovarali su o dušobrižništvu među vojnicima te doprinosu njihovoj moralnoj izgradnji

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 10.06.2019. u 21:37

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u ponedjeljak, 10. lipnja 2019. godine potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane Damira Krstičevića.
Kardinal Bozanić i ministar Krstičević razgovarali su o temi dušobrižništva među pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske te doprinosu njihovoj moralnoj izgradnji, važnoj za cjeloviti profesionalni razvoj hrvatskog vojnika. Osvrnuli su se i na značaj te iskustvo vjere hrvatskih časnika, dočasnika i vojnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, koji aktivno sudjeluju u mirovnim misijama, kao i na nedavno održano 27. hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja u Lourdes.
Susretu su nazočili i tajnik Ministarstva obrane gospodin Petar Barać, general pukovnik u miru gospodin Mate Ostović te moderator Nadbiskupskog duhovnog stola preč. Tomislav Subotičanec.
MORH

Kardinal Josip Bozanić i ministar Damir Krstičević

 

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u ponedjeljak ministra obrane Damira Krstičevića, a razgovarali su o temi dušobrižništva među pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Kardinal Bozanić i ministar Krstičević razgovarali su o temi dušobrižništva među pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske te doprinosu njihovoj moralnoj izgradnji, važnoj za cjeloviti profesionalni razvoj hrvatskog vojnika, navodi se u priopćenju.

Osvrnuli su se i na značaj te iskustvo vjere hrvatskih časnika, dočasnika i vojnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, koji aktivno sudjeluju u mirovnim misijama, kao i na nedavno održano 27. hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja u Lourdesu.

Susretu su nazočili i tajnik Ministarstva obrane Petar Barać, general pukovnik u miru Mate Ostović te moderator Nadbiskupskog duhovnog stola preč. Tomislav Subotičanec, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo