RIJEDAK ZAJEDNIČKI IZLAZAK

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ NA SVEČANOSTI U ARENI KOMENTIRALA SUPRUGA JAKOVA 'Prepoznaješ li ovog mladog gospodina? Ja ga više i ne vidim toliko'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.11.2019. u 19:25

Zagreb, 071119.
Arena.
Kompanija Ericsson Nikola Tesla obiljezila je 70 godina poslovanja na domacem i inozemnim trzistima. Na fotografiji: Jakov Kitarovic, Kolinda Grabar Kitarovic. Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Jakov Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović

 

Ericsson Nikola Tesla (ERNT) obilježio je u četvrtak 70 godina svog poslovanja, a tom je prigodom predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović održala govori na svečanosti obilježavanja 70. obljetnice poslovanja ERNT-a istaknula kako je ta kompanija već godinama pozitivan primjer hrvatskog gospodarstva.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je danas na svečanosti obilježavanja 70. obljetnice poslovanja ERNT-a u Areni Zagreb, a na važan događaj stigla je u pratnji supruga Jakova Kitarovića.

Predsjednica je u Arenu stigla odlično raspoložena, sa svima se srdačno pozdravila, a nikome nisu promakli njezini zagrljaji sa suprugom Jakovom.

"Prepoznaješ li ti ovog mladog gospodina? Ja ga skoro i ne prepoznajem, više se i ne vidimo toliko", rekla je uz smijeh predsjednica Domagoju Ivanu Miloševiću, bivšem ministru, a prenose Vijesti.hr.

FOTOGALERIJA: Ericsson Nikola Tesla obilježio 70 godina poslovanja

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo