OČEKUJE POBJEDU

KOLINDA U SPLITU POSJETILA UDRUGU SLIJEPIH Nije komentirala odnos HNS-a i Hajduka, ali je optimistična uoči utakmice: 'Dopisivala sam se s Dalićem...'

 
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Udruzi slijepih
 Milena Budimir

Prije odlaska na utakmicu - predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je pronašla vremena i svratila do Županijske udruge slijepih Split. Članovi su joj se obradovali, darujući joj svoje rukotvorine, piše Slobodna Dalmacija.

Pohvalili su se i organizacijom Međunarodnog dana bijelog štapa, kada će u subotu na Rivi cijelo jutro imati prezentaciju rada svoje udruge, a poslijepodne će Kazalište slijepih izvesti predstavu, na koju su pozvali i predsjednicu.

Andro, Blaženko, ovim putem vas imenujem svojim izaslanicima, kazala je predsjednica i odredila župana i poteštata da u njeno ime i, kako je kazala, “od njenih šoldi” kupe karte.

Milena Budimir
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Udruzi slijepih

Nisam tu kao predsjednica, već kao navijačica hrvatske reprezentacije, kazala je Grabar Kitarović na pitanje kako komentira kontroverze među HNS-om i Hajdukom. Drago joj je, dodala je, što se utakmica igra u Splitu.

Milena Budimir
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Udruzi slijepih

- Dopisivala sam se s Dalićem, oni su optimistični, ali mole navijače da ih podrže svim srcem. Očekujem pobjedu, no brojevi mi nisu jača strana, pa ne bi prognozirala koliko, kazala je predsjednica, piše Slobodna Dalmacija.

Milena Budimir
Jakov Kitarević i Andro Krstulović Opara

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:13