PITANJE SUSPENZIJA

KOMADINA NAPAO SDP-ov KLUB ZASTUPNIKA 'Nije normalno to što su napravili, njihovo je da se bave zakonima, a ne unutarstranačkim pitanjima!'

 Ranko Šuvar / CROPIX

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina komentirao je u četvrtak za Novi list odluku kluba zastupnika SDP-a da se Glavnom odboru uputi prijedlog da se ukinu suspenzije članovima Predsjedništva Peđi Grbinu, Siniši Hajdašu Dončiću, Mihaelu Zmajloviću i Vedranu Babiću. Nije podržao način na koji se to radi.

- Nije normalno da takva inicijativa ide s kluba zastupnika, klub se treba baviti zakonima, a ne unutarstranačkim pitanjima. Kolega Gordan Maras je pogriješio što se odlučio za takav način otvaranja pitanja suspenzija, a uostalom krivi način komunikacije i jest bio razlog što su te suspenzije i donesene. Da su govorili o stranci samo na stranačkim tijelima, a ne po medijima, ni ne bi bili suspendirani. Dakle, ono tijelo koje takvu odluku donese, treba je i dokinuti, nije potreban input kluba zastupnika, smatra Komadina.

Po njemu, može se uvijek razgovarati je li period od dvije godine predug za takve suspenzije, ali način je pogrešan, rekao je.

- Kolega Maras time je učinio medvjeđu uslugu suspendiranoj četvorki, čini mi se, rekao je Komadina za Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:34