ŠEF HSS-a

KREŠO BELJAK 'Krizni stožer je na svaki način HDZ-ov stožer. Ne znam radi li još netko u Hrvatskoj razliku između njih'

Krešo Beljak
 Damir Krajac / CROPIX

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak u utorak se gostujući u "Newsroomu" na N1 televiziji osvrnuo na pitanje vezano uz parlamentarne izbore koje je postavljeno ministru Davoru Božinoviću oko toga razmišljaju li o održavanju izbora u subotu, s obzirom na to da je nedjelja određena kao dan za dezinfekciju.

- Mislim da se cijela Hrvatska može dobro nasmijati gospodinu Božinoviću što nije mogao odgovoriti na normalno pitanje koje je raskrinkalo ovaj izborni stožer HDZ-a - rekao je.

- Ja ne znam radi li još netko u Hrvatskoj razliku između HDZ-ovog izbornog stožera i HDZ-ovog kriznog stožera. Krizni stožer je na svaki način HDZ-ov stožer - smatra Beljak.

Ako gledate rezultate nekih susjednih zemalja, dodaje Beljak, naši rezultati ne odstupaju puno od toga.

- Znajući da se radi o zemljama koje su puno nesređenije od Hrvatske, ne bih rekao da moramo pridavati neke specijalne zahvale kriznom stožeru - ističe.

Koaliciju Miroslava Škore sa Suverenistima nije htio posebno komentirati, piše N1.

- Meni je drago što se 'outaju' prije izbora i što kažu da su ortodoksna i ultrakonzervativna desnica - kratko je izjavio.

Za Bernardića kao premijera rekao je da ne zna po čemu bi on bio lošiji od Plenkovića. "Ne vidim po čemu je Plenković imao bilo kakve kvalifikacije da bude premijer", zaključio je Beljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:48