BURNA STRANAČKA BORBA

'KREŠO BELJAK NIJE SAMO PROVALJIVAO U AUTE NEGO NEŠTO JOŠ MNOGO GORE!' Marijana Petir u emisiji NU2 ozbiljno optužila predsjednika HSS-a

 Screenshot HTV

Članica HSS-a i zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir je, gostujući u emisiji HTV-a 'Nedjeljom u 2', rekla kako nju fotelje ne zanimaju, te kako samo pokušava spasiti stranku.

'Krešo Beljak stranku je podredio svojim interesima - dolazi do svojih ciljeva ne birajući sredstva. Beljak nije samo provaljivao u aute nego nešto još mnogo gore', rekla je HSS-ovka Marijana Petir gostujući u emisiji Nedjeljom u 2.

'Nismo znali da je bilo riječ o provali u niz automobila, da je to bilo smišljeno, i to ne u mladim danima nego s 28 godina. One info koje su dolazile kasnije koje upućuju na ozbiljna kaznena djela'.

Pitanje je da li osoba s takvim backgroundom može biti član stranke, a kamoli predsjednik. Ne znam zašto Beljak nije prošao provjeru Glavnog odbora HSS-a', prozvala je Petir.

'Kada je dao potpise Plenkoviću, još jednom je prevario birače', zaključila je.

Vjeruje da će nova vlada biti stabilna. 'Andrej Plenković je osoba dijaloga i po tome se razlikuje od ostalih političara. Smirio je dosad veoma dinamičnu poltičku scenu u Hrvatskoj. Ova potpra koju je dobio govori da novi jezik u politici - koji nije jezik podjela - nailazi na plodno tlo', rekla je Petir.

Jedan dio emisije bio je posvećen i vjeri, te je Petir rekla je da joj je vjera bitan oslonac u životu, da misli kako molitelji ispred bolnica nikom ne smetaju:

'Svatko se može moliti gdje hoće, živimo u demokraciji'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:19