PODRŠKA GRABAR-KITAROVIĆ

KRSTIČEVIĆ O PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA 'Mene zanima jedino pobjeda naše kandidatkinje, od svih članova očekujem pozitivnu kampanju. Nisam za sankcije'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 17.09.2019. u 13:09

Miljevci, Drinovci, 210617.
U mjestu Drinovci na Miljevcima odrzala se 25. obljetnica oslobodjenja Miljevaca na koju su dosli predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic i ministar obrane Damir Krsticevic.
Na fotografiji: Predsjednica Kolinda Grabar, Damir Krsticevic i general Drago Matanovic.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

ZAGREB - Ministar obrane Damir Krstičević u utorak je izjavio kako ga na predstojećim izborima za predsjednika republike zanima samo pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović te je pozvao na stvaranje pozitivnog okruženja na izborima.

"Ono što mene zanima je pobjeda naše kandidatkinje na predstojećim izborima, prema tome odgovornost svakog člana HDZ-a je upravo stvaranje jednog dobrog pozitivnog okruženja, i da se svi skupa zajedno angažiramo te da naša predsjednica potvrdi svoj mandat i bude izabrana", poručio je Krstičević koji je sudjelovao na međunoradnoj konferenciji "Domovinska sigurnost i upravljanje krizama".

Komentirao je i jučerašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a, gdje je predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković istaknuo kako od svih članova očekuje punu ozbiljnost u nadolazećim izborima.

"Stvaramo jedan pozitivan okvir za natjecanje, imamo predsjednicu koja sigurno može pobijediti, ja sam u to uvjeren", kazao je Krstičević.

Na pitanje treba li sankcionirati članove stranke koji se ogluše na premijerov poziv Krstičević je rekao da sankcije nisu dobre. "Ali ponavljam, svi moramo biti dio tima, raditi i učiniti sve da imamo pozitivnu kampanju i da predsjednica u tom pozitivnom okružju i pobijedi", rekao je Krstičević.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo