CENTIMETRI GA DIJELILI OD SMRTI

KRVAVI SUKOB PREZIMENJAKA U TRIBUNJU Zbog novčanog duga zario nož u prsa upravitelju Poljoprivredne zadruge

 CROPIX

U ponedjeljak nešto iza 17 sati, u Tribunju se zbio nemili događaj koji je umalo završio sa smrtnim posljedicama. Nakon verbalnog okršaja, ispred zgrade tamošnje uljare Tribunjac Nikola Stipaničev (58) zario je nož u prsa svom sumještaninu i prezimenjaku Darku Stipaničevu (50). Kako doznajemo na Odjelu Hitne pomoći.

Darko Stipaničev zadobio je tešku ozljedu grudnog koša te je zadržan na liječenju na Odjelu Intenzivne njege Opće bolnice Šibenik. Na sreću, kako doznajemo, njegov život nije u opasnosti, ali samo su centimetri dijelili da ubodna rana bude kobna za njegov život.

Inače, Darko Stipaničev odnedavno obnaša dužnost upravitelja Poljoprivredne zadruge Tribunj, a između njega i Nikole do sukoba je, kako neslužbeno doznajemo došlo, jer je navodno Nikola pozajmio Darku pozamašnu svotu novca, koju mu ovaj u dogovorenom roku nije vratio.

Glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor potvrdila nam je da je do ovog sukoba i napada nožom u Tribunju došlo, ali nam nije htjela dati podrobnije informacije, jer je kriminalistička istraga u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:32