MINISTAR ZDRAVSTVA

Kujundžić: Nisam stigao pratiti slučaj oko smjene Nogala

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 05.12.2019. u 17:22

Zagreb, 270919.
Ministarstvo zdravstva.
Ministar zdravstva Milan Kujundzic ispred Vlade te Brankica Grguric ispred Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara medicinskih tehnic?ara i Stjepan Topolnjak ispred Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske potpisali Dodatak II. Kolektivnom ugovoru za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja. Na fotografiji: Milan Kujundzic. Foto: Marko Todorov / CROPIX *** Local Caption ***
Marko Todorov / CROPIX

Milan Kujundžić

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u četvrtak da nije pratio slučaj smjene ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak Bore Nogala jer ne stigne s obzirom da se ne bavi samo medijima.

Kujundžić je novinarima uoči sjednice Vlade rekao da nema drugih informacija osim da je Nogalo smijenjen te da će vidjeti o čemu se radi.

"Ne znam. Bolnica je u vlasništvu grada, pa ću vidjeti. Dobio sam informaciju da su ravnatelja smijenili, druge informacije nemam, pa ću vidjeti", kazao je ministar zdravstva.

Na novinarsku konstataciju da je Nogalo rekao "puno teških riječi" o smjeni Kujundžić je odgovorio da nije pratio "jer ne stigne". "Ne bavim se samo medijima. Medijima se malo bavim po noći, po danu ne stignem", dodao je.

Iako, kaže, nije neki ekspert za to, pretpostavlja da će se u školi uspjeti nadoknaditi dani provedeni u štrajku, no, poručio je, djeci je sigurno nanesena šteta.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo