BIVŠI MINISTAR

KUŠČEVIĆ NE VIDI ZAŠTO BI GA USKOK I DORH KONTAKTIRALI 'Ma to su sve fabricirane afere! Jesam li pao s konja na magarca? Procijenite sami'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.07.2019. u 11:06

Split, 230719.
Zasjedanje Zupanijske skupstine zupanije splitsko dalmatinske.
Na fotografiji: Lovro Kuscevic bivsi ministar aktivirao je vijecnicki mandat u Skupstini zupanije.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX

Lovro Kuščević

 

Bivši ministar uprave Lovro Kuščević u utorak je poručio kako ne vidi zašto bi ga Uskok i DORH kontaktirali radi izvida oko afera koje mu se stavljaju na teret, jer ih smatra fabriciranima i lažnima.

"Temeljem fabriciranih afera ne vidim zašto bi me kontaktirali", izjavio je Kuščević uoči sjednice Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, u koju se kao vijećnik vraća nakon što je podnio ostavku na ministarsku dužnost.

Novinari su ga pitali smatra li aktiviranje zastupničkog mandata u Saboru te vijećnički u Županijskoj skupštini svojevrsnom nagradom s obzirom na brojne afere koje ga opterećuju, na što je ponovio kako iza sebe nema nikakvih afera.

"To su fabricirane afere koje se povlače već deset godina i rezultiraju samo lažnim novinskim napisima", poručio je.

Dodao je kako mjesta u Saboru i Skupštini ne smatra nikakvim nagradama.

"Bio sam županijski vijećnik, nastavit ću s istim žarom raditi za Splitsku-dalmatinsku županiju i moj otok Brač, a u Saboru za cijelu Republiku Hrvatsku i, naravno, podržavati Vladu RH u svim dobrim projektima, odnosno župana Blaženika Bobana u svim njegovim dobrim projektima", rekao je Kuščević.

Na pitanje smatra li da je "spao s konja na magarca" novinarima je poručio: "Procijenite sami".

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo