PROZVAO I MATIĆA

Laburist na 'fejsu': Zar je pravi naziv 'Povorka ponosa'? Ja bih tu kolonu nazvao 'Povorka bolesnih pedera'

Član bjelovarskog ogranka Hrvatskih laburista, Ivica Mraz, na svom je Facebook profilu uvredljivo i bezobrazno prokomentirao izjavu ministra branitelja Predraga Freda Matića koji je predložio kako bi hrvatski branitelji trebali osiguravati Povorku ponosa u Splitu.

Mraz je u svom statusu izrekao niz uvredljivih riječi na račun LGBT populacije.

"Zar je pravi naziv 'Povorka ponosa'? Ja bih tu kolonu nazvao 'Povorka bolesnih pedera'" , rekao je Mraz.

Dodao je kako to "sa braniteljima nikakove veze nema.....oni koji ih podržavaju (Vlada, Sabor, nevladine udruge..)nek idu I stanu u tu tampon zonu, to če I'm biti na diku...., a tebi Frede poručujem: Napravi komisiju istinskih , pravih "nevladinih" branitelja , a ima tu vrsnih pravnika, koji če istražiti koji su to 'veliki hrvati' uništavali I pljačkali ovu lijepu I bogatu zemlju od ranih devedesetih".

Nastavlja u sličnom tonu te proziva ministra Matića riječima: "Frede, reci javno, imaš li muda reći istinu....Svi oni koji vole Hrvatsku , stati če iza tebe, budi siguran......Imaš li muda reći the su svi oni, koji su učestvovali u privatizacijskoj pljački, I oni koji su napravili I uredili pravni okvir te pljačke , VELEIZDAJNICI..... I još jedno pitanje: Znadeš li gdje je VELJKO MARIĆ?"

Na kraju mu je još poručio: "I jedan savjet: Ostavi se ti raznoraznih 'Povorki ponosa', imaš ti pametnijeg posla.......".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:15