SASTANAK S VRHOM STRANKE

LIČKI HDZ-ovci U ČETIRI AUTOBUSA KRENULI U ZAGREB 'Nije nikakva pobuna, dolazimo da nam se objasne neke stvari'

 CROPIX

Lički HDZ-ovci, pristaše Darka Milinovića, u četiri autobusa dolaze u Zagreb u središnjicu HDZ-a, gdje očekuju da ih poslijepodne primi vrh stranke, potvrđeno je Hini u srijedu iz ličko-senjskog HDZ-a.

Još nije poznato hoće li ih primiti stranačko vodstvo, s obzirom da je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković jutros izjavio kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a, koje u Zagreb dovodi predsjednik Županijske organizacije u ostavci Darko Milinović.

Milinović je ranije najavio kako će u srijedu poslijepodne, zajedno sa četiri do pet autobusa članova stranke iz Like, doći na zatraženi sastanak sa stranačkim čelnicima su Središnjicu HDZ-a. Pojasnio je kako su prije pet dana zatražili da ih u Središnjici HDZ-a primi predsjednik Andrej Plenković i politički tajnik Lovro Kuščević ili glavni tajnik Gordan Jandroković.

"Dolazimo na sastanak u Središnjicu HDZ-a da nam se objasne neke stvari. Nije nikakva pobuna", kazao je Milinović.

Milinović je rekao kako lički HDZ-ovaci žele stranačkom vodstvu predočiti što se događa u Gospiću, u kojemu su izbori za predsjednika HDZ-a odgođeni po treći puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:07