DIZANJE TENZIJA

LOŠINA IZJAVA DA BI HRVATSKA PJEŠADIJA ZA 48 SATI MOGLA UĆI U LJUBLJANU RAZBJESNILA SDP-ovce: Glavašević i Grbin mu poručili: Odj****e!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.09.2017. u 13:51

Zagreb, 250615. Pantovcak.
Predsjednicki dvori.
Svecani prijem u povodu dana Drzavnosti priredila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic. Prijemu su se odazvale mnoge osobe iz javnog i politickog zivota Hrvatske.
Na fotografiji: Davor Domazet Loso.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević danas je na Twitteru reagirao na intervju koji je admiral Davor Domazet-Lošo dao za portal Direktno.hr, u kojem je rekao kako bi 'hrvatski pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu'.

Domazet je to rekao komentirajući sjednicu slovenskog parlamentarnog Odbora za obranu, gdje će se danas raspravljati o spremnosti Oružanih snaga Slovenije za 'implementaciju arbitražnog sporazuma'.

- Autom smo u Ljubljani za 1.5h - za dobar koncert, drage ljude i veselje, napisao je Glavašević na Twitteru.

- A brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći - odj****e!

 

Na izjavu Domazeta reagirao je SDP-ov zastupnik Peđa Grbin, koji je u zaključku složio s Glavaševićem.

- Komentirati umirovljenog admirala Davora Domazeta Lošu, poznatog po tome što je Domovinski rat dočekao službujući u JNA u Beogradu jer je čekao da mu ugrade dentijeru bi u svakoj normalnoj situaciji predstavljalo uvredu za razum, napisao je Grbin.

- Međutim, mi ne živimo u normalnim uvjetima. Mi živimo u državi u kojoj je taj i takav umirovljeni admiral član Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske, koje savjetuje PRH o pitanjima iz područja nacionalne odnosno domovinske sigurnosti. Uključujući i pitanja obrane naše domovine. E pa kada član takvog Vijeća počne lamentirati o tome koliko vremena HV-u treba da osvoji teritorij susjedne zemlje, onda mu i ja, na isti način kao i Bojan Glavašević, mogu reći jedino: odj**i!

 

ELIPSO

Izdvajamo