POTRAGA U VRGORCU

LUDA POLICIJSKA POTJERA ZA BMW-om ALBANSKIH OZNAKA Dvojica iskočila iz auta prilikom bijega od policije i nestala u šumi. Vozač uhićen i priveden

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 07.01.2018. u 16:58

Karlovac, 021017.
Nastavljena je potraga za drugim tijelom iz Golfa koji je jucer slletio u Dobru kod sela Tomasnica pokraj Karlovca. Tijelo je nadjeno 300 metara nizvodno od mjesta nesrece.
Na fotografiji: Policija.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / Ilustracija / CROPIX

Policija na području Vrgorca intenzivno traga za bjeguncem koji je u subotu navečer prilikom policijske kontrole iskočio iz automobila i pobjegao u šumu.

Kako se doznaje iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u subotu oko 22 sata policijski službenici Policijske postaje Vrgorac, na području Vrgorca, uočili su osobno vozilo BMW albanskih registarskih oznaka kojim je upravljala nepoznata osoba, a u koje su ušle dvije nepoznate muške osobe.

Nakon što su policijski službenici izdali zapovijed da se vozilo zaustavi, vozač se oglušio na istu i dao se u bijeg te su dvije osobe tijekom vožnje u jednom trenutku iskočile iz vozila u provaliju obraslu grmljem.

Policijski službenici odmah su krenuli u potragu za bjeguncima. Vozača koji je vozio BMW albanskih registracijskih oznaka uhitili su i priveli u službene prostorije policijske postaje Vrgorac, a tijekom večeri pronađen je i doveden u službene prostorije još jedan muškarac koji je iskočio iz automobila.

Obavljenim provjerama utvrđeno je kako su oba muškarca državljani Albanije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje, a policijski službenici na terenu tragaju za trećom osobom koje je nestala u šumi na području između Vukovarske ulice i ulaza na autocestu A1 na čvoru Vrgorac.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo