MRAČNO DOBA

LULEKU je svećenik 'objasnio žene': Uoči menstruacije žena je na DNU INTELIGENCIJE! Poslušajte ga OVDJE

Prema riječima anonimnog svećenika ženska inteligencija je na svom vruhuncu na polovici menstrualnog ciklusa, a ako ne ispunjava svoje bračne dužnosti, time prisiljava na nevjeru
 CROPIX

Nova avantura radijskog voditelja Radio Antene Milivoja Luleka, alter ega poznatog hrvatskog glumca Saše Bunete, koji svojim telefonskim pozivima nasmijava slušatelje ovoga puta je osim smijeha polučila i kritike. Naime, Lulek je nazvao anonimnog svećenika i pitao ga za savijet: "Žena mi se za vrijeme korizme odrekla seksa. Što da radim? Imam svoje potrebe..." Požalio mu se da mu je 6 tjedana predug period apstinencije. Svećenik je odgovorio da ima pravo na bračne dužnosti te da su supružnici dužni udovoljavati jedno drugom.

"Recite joj da ste mladi i da Vam je teško i neka Vas ne prisiljava na nevjeru," dodao je svećenik. Lulek je na to ustvrdio da ne shvaća kako je moguće da njegova supruga ne razumije njegove potrebe.

Svećenikov je ustvrdio da je to pitanje inteligencije. Prema njegovim riječima ženska inteligencija je na svom vruhuncu na polovici menstrualnog ciklusa, a uoči menstruacije žena je na dnu inteligencije jer je uvjetovana hormonima. Njegova poruka ženama je sljedeća: "Ženske, kad vam je inteligencija toliko niska, manje pričajte!"

Lulekov razgovor sa svećenikom možete poslušati ovdje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:40