'VEĆ VIĐENO I JADNO'

'LUZER I KOMPLEKSAŠ' HDZ napao Milanovića nakon njegovog govora: 'Čak ni na zatvorenom sastanku SDP-a ne može sakriti opterećenost Plenkovićem'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.10.2019. u 17:39

Zagreb, 261019. Iblerov trg, sjediste SDP-a.
Pocetak glavnog odbora SDP-a; na sjednici su bili predsjednik SDP-a Davor Bernardic i predsjednicki kandidat Zoran Milanovic.
Na fotografiji: Zoran Milanovic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX

Zoran Milanović

 

Premda je obraćanje predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića članovima Glavnog odbora SDP-a u subotu bilo zatvoreno za javnost, Hina neslužbeno doznaje da je u dvadesetominutnom govoru poručio da je, kada on postane predsjednik države, Andrej Plenković u HDZ-u gotov.

Reakciju iz HDZ-a na Milanovićev govor nismo dugo čekali. U Facebook komentaru pod naslovom 'Milanović - već viđeno i jadno' HDZ-ovci optužuju predsjedničkog kandidata da je opterećen Andrejem Plenkovićem.

"Luzer i kompleksaš Zoran Milanović ne može ni na zatvorenom sastanku Glavnog odbora SDP-a sakriti svoju opterećenost predsjednikom HDZ-a i premijerom Andreje Plenkovićem, a posebno činjenicom da je od njega doživio poraz na parlamentarnim izborima 2016. godine. Jal i ljubomora koje iskazuje kontinuiranim besramnim lažima i prizemnim podmetanjima ne mogu i neće izbrisati katastrofalne rezultate SDP-ove Vlade i njegov nerad kao premijera.

U predsjedničkoj kampanji koju vodi “bijesan”, ali bez ikakve ideje i programa, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, samo uz višu razinu isključivosti i egzaltiranosti. Već viđeno i jadno", poručuju iz HDZ-a.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo