ODRŽAO PREDAVANJE

MATE RIMAC VOJNIM KADETIMA ISPRIČAO SVOJU ŽIVOTNU I PODUZETNIČKU PRIČU 'Nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja'

 CROPIX

Hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac održao je u ponedjeljak predavanje kadetima Hrvatske vojske na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ u Zagrebu te im je tom prigodom poručio kako se nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja.

Pred više od 400 okupljenih kadeta Kadetske bojne „Predrag Matanović“ te polaznicima studija Vojnog pomorstva iz Splita koji su predavanje iz Zagreba pratili video-vezom, Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču protkanu ustrajnošću, ulaganjem i učenjem kao konstantom i jedinom formulom za uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).

Istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja, te kako se takvo dijeljenje u svojoj konačnici pretvara u umnožavanje znanja.

Prisjećajući se početaka svog osobnog i poduzetničkog rasta Rimac je pričao priču o neodustajanju, o strasti, o kreativnosti kojom je u počecima zajedno sa svojim timom nadoknađivao nedostatak sredstava, o upornosti i vjeri u sebe, o spremnosti na prihvaćanja rizika.

Predavanju je nazočio i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević. „Važno je imati viziju onoga što želimo napraviti, a Mate je pravi primjer toga. Imate pravu viziju koja zahvaljujući vašem znanju, trudu i željom za uspjehom daje konkretne rezultate i to govori o vama i vašem karakteru“, rekao je ministar Krstičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:43