BESRAMAN ČIN

MEDICINSKI TEHNIČAR ODRADIO SMJENU OD 24 SATA, MRTAV UMORAN DOŠAO NA PARKING I OSTAO U ŠOKU! Ukrali mu auto drugi put u devet mjeseci na istome mjestu

 
 FACEBOOK

Pandemija koronavirusa i nametnuti život u (samo)izolaciji pojedincima su, nažalost, očito poslužili kao povod za sramotna djela, nezamisliva i u "normalnim", a kamoli tek trenutačnim izvanrednim okolnostima.

Tako je u četvrtak ujutro zasad još nepoznati lopov zaposleniku zagrebačke Vinogradske bolnice ispred radnoga mjesta ukrao automobil - jedino prijevozno sredstvo (jer javni gradski prijevoz je obustavljen) kojim dotični gospodin uopće može doći do posla - bolnice - u kojoj svakodnevno spašava ljudske živote.

- Moj suprug Antonio je medicinski tehničar u KBC Sestre Milosrdnice i u četvrtak ujutro izišao je iz smjene koja je trajala 24 sata i shvatio, dok je on radio u bolnici, da je netko odlučio ukrasti naš auto!

I to drugi put u devet mjeseci na istome mjestu! Automobil je Audi A3, iz 2014. godine, sivo/smeđe boje, registarskih oznaka ZG 3161 HG. Molim vas, pomozite da ga pronađemo - objavila je Antonijeva supruga Maja na Facebooku.

Maja je još za Jutarnji list pojasnila da je Audi bio parkiran na bolničkom parkiralištu koji koriste i građani te da ga je njezin suprug zadnji puta koristio i vidio jučer u 6.40 sati kada je išao u smjenu.

Na upit o ranije još jednom ukradenom auto otkrila nam je da je s istog parkirališta im ukradeni i crni Golf 7 R-line iz 2014. godine, no isti do danas nije pronađen.

- Nažalost, nisu imali GPS niti jedan niti drugi. A pričinjena šteta? Oko 100 tisuća kuna za oba vozila jer nisu bila nova. Međutim, to nam je bio jedini auto u obitelji pa je odlazak na posao nam dodatno sad otežan obzirom na situaciju i posebne mjere. Prijatelji su se neki ponudili da barem suprug može sigurno do posla upravo zbog situacije s koronavirusom – otkrila nam je još Maja, supruga medicinskog tehničara.

U poslijepodnevnim satima stigla je sretna vijest za Maju i njezinu obitelj. Naime, nepoznati prolaznik vidio je ukradeni automobil, o tome je obavijestio policiju, a izlaskom na teren je utvrđeno da se radi o vozilu koje je nestalo tijekom noći.

Podsjetimo, nakon noćne smjene u nedjelju, medicinska sestra iz KB Sveti Duh otkrila je da joj na bolničkom parkiralištu nema auta. Srećom, zagrebačka policija već sutradan pronašla je njezin VW Golf na Sljemenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:57