BESRAMAN ČIN

MEDICINSKI TEHNIČAR ODRADIO SMJENU OD 24 SATA, MRTAV UMORAN DOŠAO NA PARKING I OSTAO U ŠOKU! Ukrali mu auto drugi put u devet mjeseci na istome mjestu

FACEBOOK

 

Pandemija koronavirusa i nametnuti život u (samo)izolaciji pojedincima su, nažalost, očito poslužili kao povod za sramotna djela, nezamisliva i u "normalnim", a kamoli tek trenutačnim izvanrednim okolnostima.

Tako je u četvrtak ujutro zasad još nepoznati lopov zaposleniku zagrebačke Vinogradske bolnice ispred radnoga mjesta ukrao automobil - jedino prijevozno sredstvo (jer javni gradski prijevoz je obustavljen) kojim dotični gospodin uopće može doći do posla - bolnice - u kojoj svakodnevno spašava ljudske živote.

- Moj suprug Antonio je medicinski tehničar u KBC Sestre Milosrdnice i u četvrtak ujutro izišao je iz smjene koja je trajala 24 sata i shvatio, dok je on radio u bolnici, da je netko odlučio ukrasti naš auto!

I to drugi put u devet mjeseci na istome mjestu! Automobil je Audi A3, iz 2014. godine, sivo/smeđe boje, registarskih oznaka ZG 3161 HG. Molim vas, pomozite da ga pronađemo - objavila je Antonijeva supruga Maja na Facebooku.

Maja je još za Jutarnji list pojasnila da je Audi bio parkiran na bolničkom parkiralištu koji koriste i građani te da ga je njezin suprug zadnji puta koristio i vidio jučer u 6.40 sati kada je išao u smjenu.

Na upit o ranije još jednom ukradenom auto otkrila nam je da je s istog parkirališta im ukradeni i crni Golf 7 R-line iz 2014. godine, no isti do danas nije pronađen.

- Nažalost, nisu imali GPS niti jedan niti drugi. A pričinjena šteta? Oko 100 tisuća kuna za oba vozila jer nisu bila nova. Međutim, to nam je bio jedini auto u obitelji pa je odlazak na posao nam dodatno sad otežan obzirom na situaciju i posebne mjere. Prijatelji su se neki ponudili da barem suprug može sigurno do posla upravo zbog situacije s koronavirusom – otkrila nam je još Maja, supruga medicinskog tehničara.

U poslijepodnevnim satima stigla je sretna vijest za Maju i njezinu obitelj. Naime, nepoznati prolaznik vidio je ukradeni automobil, o tome je obavijestio policiju, a izlaskom na teren je utvrđeno da se radi o vozilu koje je nestalo tijekom noći.

Podsjetimo, nakon noćne smjene u nedjelju, medicinska sestra iz KB Sveti Duh otkrila je da joj na bolničkom parkiralištu nema auta. Srećom, zagrebačka policija već sutradan pronašla je njezin VW Golf na Sljemenu.

Izdvajamo