MATIJA POSAVEC

MEĐIMURSKI ŽUPAN DOŽIVIO PROMETNU NESREĆU 'U posljednji trenutak sam spazio kamion koji nam je dolazio s bočne strane...'

međimurski župan Matija Posavec
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Međimurski župan Matija Posavec, koji je prije više od dva mjeseca istupio iz HNS-a, doživio je danas lakšu prometnu nesreću, prenosi portal eMedjimurje.

On i njegov vozač bili su na putu na sastanak u Ministarstvu zdravstva kada su kod naplatnih kućica u Svetoj Heleni doživjeli bliski susret s teretnim vozilom, koji je, srećom, prošao bez težih posljedica.

- Tako vam je to, u jednom trenutku ste pod kamionom, a sat vremena kasnije u ministarstvu raspravljamo o ulaganjima u našu bolnicu u kojoj ne trebaju čuvati krevete za mene i vozača, bio je spreman i za šalu Posavec.

Župan ističe da je sve u redu, a u međuvremenu je stigao na mjesto predviđenog sastanka.

- Bilo je to možda dvadesetak metara od naplatnih kućica. Radio sam nešto na laptopu, pa nisam previše pratio što se zbiva na cesti, tako da sam u posljednji trenutak spazio kamion koji nam je dolazio s bočne strane. Jedan izlaz za ENC je bio zatvoren i vjerojatno je naglo skrenuo da bi se, u posljednji čas, prestrojio u traku kojom smo se mi kretali. Zlatko, moj vozač, dobro je reagirao i sve je prošlo samo s manjom materijalnom štetom, izjavio je.

- Nema razloga za brigu i oko podneva se vraćamo u županiju, poručio je župan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:26