MINISTAR BRANITELJA

MEDVED O MOGUĆNOSTI PROSVJEDA U VUKOVARU 'Ne bojim se toga, radim svoj posao. Ova vlada je za branitelje napravila više od svih vlada do sada'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.09.2019. u 09:14

Zagreb, 210819.
Trg Zrtava fasizma, zajednicka sjednica Predsjednistva i Nacionalnog vijeca HDZ-a.
Na fotografiji: dolazak clanova, Tomo Medved.
Snimio: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX

Tomo Medved

Uoči sjednice Vlade, ministar branitelja Tomo Medved osvrnuo se na oštre reakcije HVIDRA-e na izjave Milorada Pupovca, kao i na godišnje sportske igre HVIDRA-e, čiji je pokrovitelj Vlada.

'Svake godine održavaju se u drugom mjestu, ove godine u Makarskoj. Ministarstvo hrvatskih branitelja redovito svake godine podržava tu aktivnost', rekao je Medved, prenosi N1.

Kada je riječ o tome bi li moglo doći do blokade rada Vlade i Sabora zbog njihovog okupljanja, Medved kaže:

'Vidjet ćemo što je moguće. Ja ću sutra nazočiti na otvorenju igara, imat ćemo i radni sastanak, razgovarat ćemo o svemu', rekao je ministar branitelja i dodao da se ne boji ni prosvjeda u Vukovaru.

'Ja radim svoj posao. Ova Vlada je za hrvatske branitelje napravila više od svih vlada do sada i intenzivno nastavljamo raditi na svim našim projektima i programima. Dijalog nema alternativu. Razgovor svakodnevni o svim važnim pitanjima je nužan. Ja to činim svakodnevno i tako ću činiti i ubuduće', rekao je Medved, javlja N1.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo